Welkom bij onze online academie, waar we een breed scala aan online computerlessen aanbieden! Of je nu een beginnende of ervaren computergebruiker bent, onze cursussen zijn perfect voor iedereen die zijn of haar digitale kennis wil vergroten.

Eigen Online Computerlessen

Bij ons vind je enkele zelfgemaakte cursussen, zoals “Zelfzeker aan de slag met je foto’s en documenten in de cloud” en “Twee Staps Verificatie: Bescherm je accounts met twee eenvoudige stappen”:

1000+ Online Computerlessen Van OEM – Office Elearning Menu

Maar dat is bijlange niet alles! We zijn ook trots om samen te werken met OEM – Office Elearning Menu om ons aanbod nog verder uit te breiden!

Als je kiest voor een opleiding van OEM РOffice Elearning Menu , dan weet je zeker dat je werkt met een echte opleider. Zij leveren namelijk altijd de beste maatwerk trainingen van alle belangrijke A-merken voor de laagste prijs. Bovendien zijn ze Microsoft Partner, EC counsel partner, Certiport partner, e-learning Microsoft Gold gecertificeerd én ICT Award winning.

Met meer dan 2000 tevreden klanten, van consumenten tot eenmanszaken tot grotere bedrijven, ben je altijd verzekerd van kwaliteit. Het gemiddelde cijfer in onafhankelijke reviews voor OEM – Office Elearning Menu is een 8,8.

Kies dus voor een betrouwbare partner en maak gebruik van het uitgebreide aanbod van hoogwaardige computerlessen. Denk hierbij aan cursussen over Microsoft, Windows, Office, Google, Computervaardigheden, Productiviteit En Samenwerking, Web Development en veel meer.

Start Vandaag Met Leren En Vergroot Je Digitale Kennis

Al deze online computerlessen bieden verschillende voordelen:

  • Leer op je eigen tempo leren en op elk moment van de dag, waar je ook bent.
  • Je hoeft je niet te verplaatsen naar een fysieke locatie.
  • Je hebt vaak geen speciale voorkennis nodig.
  • Je verbetert je digitale vaardigheden, wat kan leiden tot betere prestaties op je werk of meer zelfvertrouwen in het gebruik van technologie.

Kortom, we zijn ervan overtuigd dat onze online academie jou kan helpen om je digitale kennis te vergroten en je te helpen je doelen te bereiken.

Begin vandaag nog met leren en blijf bij in deze snel veranderende digitale wereld!

(Let op de taal van de aangeboden cursussen. Er worden cursussen aangeboden in Engels en Nederlands. De taal van de cursus vind je terug op het tabblad ‘Specificaties’ bij de betreffende cursus.)