Ben je op zoek naar een betrouwbare laptop of krachtige gaming-PC? Dan zal het je vast interesseren dat Acer en Predator dit jaar bekroond zijn bij de Japanse Good Design Awards!

Onder de winnende producten vind je onder andere de innovatieve Acer Swift 14 AI Copilot+ en de milieuvriendelijke Aspire Vero 16. Deze awards benadrukken Acer’s inzet voor hoogwaardige prestaties, gebruiksvriendelijkheid en duurzaamheid.

Acer+Predator_good design

Ontwerpen die het verschil maken

Een mooie laptop is fijn, maar een apparaat dat uitblinkt, én in design én in functionaliteit is nog beter.

Bij de Good Design Awards van 2024 lag de focus op het thema “Brave Attitude, Organic Design” – ontwerpen die meer zijn dan alleen esthetisch aantrekkelijk. Acer’s producten scoorden hoog op hun vermogen om technologie en duurzaamheid op slimme wijze samen te brengen:


1. Acer Swift 14 AI: Slim, snel en stijlvol

De Acer Swift 14 AI Copilot+ is uitgerust met de nieuwste Intel® Core Ultra™ processors en biedt ondersteuning voor AI-functies, waardoor je werkprocessen soepeler verlopen.

Dankzij het ultradunne design en een batterij die de hele dag meegaat, is dit de ideale laptop voor mensen die onderweg productief willen blijven.

Acer Swift 14 AI

2. Acer Aspire Vero 16: Prestaties met oog voor duurzaamheid

De Aspire Vero 16 laat zien dat technologie en duurzaamheid samen kunnen gaan. Deze laptop is deels gemaakt van gerecycled plastic en is voorzien van energiezuinige AI-processors. Zo draag je zorg voor het milieu zonder in te leveren op prestaties.

Praktische tip: Een milieuvriendelijke laptop, zoals de Aspire Vero, kan de ecologische voetafdruk van je dagelijkse activiteiten aanzienlijk verkleinen.

Acer Aspire Vero 16

3. Predator Helios 18: Gaming op topniveau

Voor gamers die op zoek zijn naar snelheid en nauwkeurigheid, biedt de Predator Helios 18 de perfecte oplossing. Het gepatenteerde MagKey 3.0-toetsenbord zorgt voor kortere toetsreacties, terwijl de PredatorSense™ 5.0-app je volledige controle geeft over alle instellingen. Dit zorgt voor een geoptimaliseerde en gepersonaliseerde game-ervaring.

Praktische tip: Maak gebruik van de PredatorSense™-app om je gaming-instellingen af te stemmen op je speelstijl en sneller te reageren in games.

Acer Predator Helios 18

“Design is intelligence made visible.” – Alina Wheeler

4. Acer Swift Go 14/16: Beeldkwaliteit op zijn best

Voor iedereen die het belangrijk vindt om op een helder en scherp scherm te werken, bieden de Acer Swift Go 14- en 16-inch modellen OLED-beeldschermen van topkwaliteit.

De 2.8K-resolutie zorgt voor heldere kleuren en scherpe details, terwijl de AI-functies ervoor zorgen dat de prestaties altijd optimaal zijn.

Praktische tip: Kies voor een laptop met OLED-scherm als je veel werkt met grafische content of films.

Acer Swift Go 14

5. Acer Aspire C Series: Ruimtebesparende krachtpatser

De Acer Aspire C Series all-in-one PC’s combineren een elegant, compact ontwerp met krachtige prestaties.

Deze desktops hebben ergonomische standaarden en grote FHD-schermen van 23.8 of 27 inch, waardoor ze geschikt zijn voor iedere ruimte, zonder in te boeten aan rekenkracht.

Praktische tip: Als je thuis of op kantoor ruimte wilt besparen, overweeg dan een all-in-one PC. Deze zorgt voor een nette werkplek met voldoende schermruimte voor multitasking.

Acer Aspire C

Klaar om te kiezen?

Het kiezen van de juiste laptop of PC gaat verder dan specificaties; het gaat om betrouwbaarheid, design en prestaties. Acer en Predator hebben bewezen dat je technologie kunt combineren met duurzaamheid en esthetiek.

Wil je een duurzame keuze maken? Of ben je op zoek naar high-performance voor gaming? De producten van Acer passen perfect bij verschillende behoeften.

Als je zoekt naar een apparaat dat zowel jouw stijl als jouw productiviteit ondersteunt, zijn de bekroonde laptops en PC’s van Acer absoluut de moeite waard om te overwegen.

Bron: https://news.acer.com/acer-and-predator-pcs-honored-with-g-mark-distinction-at-japans-good-design-awards-2024

INPA COMPUTERS EKEREN:
Je Betrouwbare Computerwinkel​ In De Buurt


Hoi, wij zijn Inne en Pascal, de oprichters van Inpa Computers.

Wij helpen met plezier computergebruikers, zelfstandigen en bedrijfsleiders op een vlotte, aangename en zorgeloze manier met de computer te werken.

Niet alleen helpen wij je aan de toestellen die je nodig hebt om vlot je werk uit te voeren, dankzij onze uitstekende service na-verkoop en computer hersteldiensten kan jij je ook na de aankoop stress-vrij bezig houden met de taken die voor jou belangrijk zijn.

Vergelijkbare berichten