We helpen je aan het ideale toestel.

Vragen?

Mail ons!

Zoeken

HP ENVY Laptop 17-da0017nb

Stijlvolle krachtpatser voor werk en entertainment

  • Intel Core Ultra 7 processor met 12 kernen en 4,8 GHz Turbo Speed
  • 17,3″ Full HD IPS-scherm met 100% sRGB en 300 cd/m² helderheid
  • 1 TB SSD-opslag met PCIe 4.0 NVMe voor razendsnelle prestaties
  • NVIDIA GeForce RTX 3050 grafische kaart met 4 GB GDDR6 geheugen
  • USB4, Thunderbolt 4, HDMI, en Wi-Fi 7 voor ultieme connectiviteit
  • Langdurige batterijduur tot 16,5 uur met HP Fast Charge

1525,00

Leverbaar binnen 3 à 5 werkdagen

Leverbaar binnen 3 à 5 werkdagen

Beschrijving

Ervaar kracht en stijl met de HP ENVY Laptop 17-da0017nb

De HP ENVY Laptop 17-da0017nb is meer dan alleen een laptop; het is een krachtige tool die je helpt om alles uit je werk en entertainment te halen. Met een indrukwekkend 17,3-inch Full HD-scherm en een beeldverhouding van 16:9, biedt deze laptop een meeslepende kijkervaring. Dankzij het heldere IPS-scherm met een helderheid van 300 cd/m² en een kleurengamma van 100% sRGB geniet je van levendige kleuren en scherpe details, perfect voor alles van grafisch ontwerp tot het kijken van films.
De laptop wordt aangedreven door een Intel Core Ultra 7 155U processor met 12 kernen en een maximale Turbo Speed van 4,8 GHz. Dit zorgt voor ongekende prestaties, of je nu zware programma’s draait, multitaskt of games speelt. De 16 GB DDR5 RAM-geheugen, verdeeld over twee niet-toegankelijke sleuven, biedt je de snelheid en efficiëntie die je nodig hebt om naadloos te schakelen tussen verschillende taken.

Razendsnelle opslag en indrukwekkende graphics

Met een 1 TB SSD-opslag ben je verzekerd van voldoende ruimte voor al je bestanden, programma’s en media. Bovendien zorgt de M.2 PCIe 4.0 NVMe-technologie ervoor dat je bestanden supersnel kunt openen en opslaan, wat je workflow nog efficiënter maakt. De laptop is uitgerust met een NVIDIA GeForce RTX 3050 grafische kaart, die wordt ondersteund door 4 GB GDDR6 videogeheugen. Dit betekent dat je kunt genieten van vloeiende graphics, zelfs bij de meest veeleisende games of grafische toepassingen.

Blijf verbonden, waar je ook bent

De HP ENVY Laptop 17-da0017nb biedt een breed scala aan connectiviteitsopties, waaronder USB4, USB 3.2 Gen 2, HDMI, en een combostekker voor koptelefoon en microfoon. Met ondersteuning voor Thunderbolt 4 en DisplayPort 2.1 via de USB-C-poorten, kun je eenvoudig meerdere externe monitoren aansluiten of je apparaat snel opladen. De ingebouwde Wi-Fi 7 en Bluetooth 5.4 zorgen voor snelle en stabiele draadloze verbindingen, waar je ook bent.

Stijlvol ontwerp, duurzame prestaties

Deze laptop heeft niet alleen krachtige prestaties, maar ziet er ook nog eens geweldig uit. De behuizing in Glacier zilver is gemaakt van hoogwaardig aluminium, wat zorgt voor een moderne en professionele uitstraling. De gezandstraalde afwerking van de afdekking en het toetsenbordframe geeft een extra vleugje luxe, terwijl de gepolijste basis het geheel afmaakt.
Met een gewicht van 2,5 kg is deze laptop relatief licht voor zijn formaat, wat hem ideaal maakt voor zowel thuis als onderweg. De batterij met een capaciteit van 83 Wh biedt een indrukwekkende levensduur tot wel 16,5 uur bij videoweergave, zodat je de hele dag door kunt werken zonder je zorgen te maken over opladen.

Weet je niet waar je moet beginnen?
We zijn er om je te helpen!

→ Spring binnen in onze winkel

Mail ons

→ Of maak een afspraak