We helpen je aan het ideale toestel.

Vragen?

Mail ons!

Zoeken

Lenovo ThinkBook 14 G6 ABP 21KJ

Lenovo ThinkBook 14 G6: Krachtig, veilig en ontworpen voor mobiliteit

  • AMD Ryzen 5 7530U processor voor krachtige prestaties
  • 16 GB DDR4 RAM, uitbreidbaar tot 64 GB
  • 14-inch WUXGA IPS-scherm met antireflectie en Low Blue Light
  • Veiligheid met vingerafdruklezer en TPM 2.0 Security Chip
  • Lichtgewicht en duurzaam ontwerp, ideaal voor onderweg
  • Wi-Fi 6 en Bluetooth 5.1 voor snelle en stabiele verbindingen
  • Batterijlevensduur tot 14,23 uur

810,00

Leverbaar binnen 3 à 5 werkdagen

Leverbaar binnen 3 à 5 werkdagen

Beschrijving

Betrouwbare prestaties voor dagelijkse zakelijke taken

De Lenovo ThinkBook 14 G6 ABP 21KJ is ontworpen om je dagelijkse zakelijke taken soepel en efficiënt uit te voeren. Deze laptop is uitgerust met een AMD Ryzen 5 7530U processor met zes kernen, waardoor je met gemak kunt multitasken zonder vertragingen. Met een maximale Turbo Speed van 4,5 GHz en een L3-cache van 16 MB beschik je over voldoende rekenkracht voor de meest veeleisende toepassingen, zoals het bewerken van documenten, het analyseren van data en het uitvoeren van complexe taken.

Krachtig en uitbreidbaar geheugen

Met 16 GB DDR4 SDRAM aan boord, verdeeld over twee modules van 8 GB, kun je snel en efficiënt werken, zelfs met meerdere applicaties tegelijkertijd. En mocht je ooit meer geheugen nodig hebben, dan ondersteunt deze laptop een maximale RAM-capaciteit van maar liefst 64 GB. Dit betekent dat je in de toekomst eenvoudig kunt upgraden zonder dat je een nieuwe laptop hoeft aan te schaffen. Het geheugen draait op een snelheid van 3200 MHz, wat zorgt voor een snelle respons en soepele prestaties.

Heldere beelden met IPS-technologie

Het 14-inch WUXGA-scherm van de Lenovo ThinkBook 14 biedt een resolutie van 1920 x 1200 pixels en gebruikt IPS-technologie voor een brede kijkhoek en levendige kleuren. Met een beeldverhouding van 16:10 en een helderheid van 300 cd/m² geniet je van scherpe en duidelijke beelden, of je nu aan het werk bent of een video bekijkt. Dankzij de Low Blue Light-technologie kun je langer werken zonder dat je ogen vermoeid raken, terwijl de antireflectiecoating ervoor zorgt dat je altijd goed zicht hebt, zelfs in fel verlichte omgevingen.

Veiligheid en duurzaamheid voor gemoedsrust

Veiligheid is essentieel, vooral als je werkt met gevoelige informatie. De Lenovo ThinkBook 14 is uitgerust met een vingerafdruklezer en een firmware Trusted Platform Module (TPM 2.0) Security Chip om je gegevens te beschermen. Daarnaast beschikt deze laptop over een Kensington-nano-beveiligingssleuf, zodat je hem fysiek kunt beveiligen tegen diefstal. De laptop is ook getest volgens de MIL-STD-810H-normen, wat betekent dat hij bestand is tegen stoten, vallen en andere uitdagingen van het dagelijkse gebruik.

Altijd verbonden en klaar voor samenwerking

Met Wi-Fi 6 (802.11ax) en Bluetooth 5.1 blijf je altijd verbonden, waar je ook bent. Of je nu op kantoor werkt, thuis, of onderweg, je geniet van snelle en stabiele verbindingen. De laptop is bovendien uitgerust met meerdere aansluitmogelijkheden, waaronder twee USB-C 3.2 Gen 2-poorten, USB 3.2 Gen 1, HDMI en een LAN-poort. Hierdoor kun je eenvoudig al je randapparatuur aansluiten en snel gegevens uitwisselen. De ingebouwde webcam met 1080p-resolutie en privacysluiter zorgt ervoor dat je veilig en in hoge kwaliteit kunt videobellen.

Lichtgewicht ontwerp voor maximale mobiliteit

Met een gewicht van slechts 1,38 kg en een dikte van 1,69 cm is de Lenovo ThinkBook 14 een ideale laptop voor professionals die veel onderweg zijn. Het tweekleurige poolgrijze ontwerp en de aluminium behuizing geven de laptop een stijlvolle en moderne uitstraling, terwijl hij toch stevig en duurzaam blijft. Bovendien biedt de laptop een batterijlevensduur tot 14,23 uur, zodat je de hele dag door kunt werken zonder je zorgen te maken over het opladen.

Weet je niet waar je moet beginnen?
We zijn er om je te helpen!

→ Spring binnen in onze winkel

Mail ons

→ Of maak een afspraak