We helpen je aan het ideale toestel.

Vragen?

Mail ons!

Zoeken

Asus Vivobook X1504ZA-NJ1065W

Asus Vivobook X1504ZA: Krachtige prestaties in een stijlvol, draagbaar ontwerp

  • Intel® Core™ i7-1255U processor voor snelle prestaties
  • 16 GB RAM voor soepel multitasken
  • 512 GB SSD-opslag voor snelle toegang tot bestanden
  • 15,6-inch Full HD-scherm met antireflectietechnologie
  • Wi-Fi 6E en Bluetooth 5.3 voor uitstekende connectiviteit
  • Stijlvol en lichtgewicht ontwerp in “Quiet Blue”
  • Betrouwbare beveiliging met TPM en privacysluiter

745,00

Leverbaar binnen 3 à 5 werkdagen

Leverbaar binnen 3 à 5 werkdagen

Beschrijving

Werk sneller en efficiënter met Intel Core i7

Met de ASUS Vivobook X1504ZA-NJ1065W haal je een krachtige laptop in huis die jouw dagelijkse taken moeiteloos aankan. Uitgerust met een Intel® Core™ i7-1255U processor van de 12de generatie, combineert deze laptop snelheid en efficiëntie. De processor heeft maar liefst tien kernen, waarvan twee prestatiekernen met een maximale turbofrequentie van 4,7 GHz en acht efficiënte kernen. Dit betekent dat je moeiteloos kunt schakelen tussen zware applicaties en dagelijkse taken, zonder in te leveren op snelheid of prestaties.

Ruimte en snelheid met 16 GB RAM en 512 GB SSD

Nooit meer wachten tijdens het multitasken, dankzij de 16 GB DDR4-SDRAM. Of je nu werkt met grote bestanden, meerdere tabbladen open hebt staan, of geniet van je favoriete films en series, deze laptop blijft soepel draaien. Daarnaast zorgt de 512 GB SSD ervoor dat je altijd voldoende opslagruimte hebt voor al je bestanden, en geniet je van razendsnelle opstarttijden en laadsnelheden. De PCI Express 4.0 interface maakt het geheel nog sneller en efficiënter.

Geniet van haarscherp beeld op een Full HD-scherm

De ASUS Vivobook X1504ZA-NJ1065W is uitgerust met een 15,6-inch Full HD-scherm dat beelden haarscherp en helder weergeeft. Met een resolutie van 1920 x 1080 pixels en een NTSC-kleurbereik van 45% komen jouw foto’s, video’s en presentaties tot leven. Het antireflectiescherm zorgt ervoor dat je ook bij fel licht goed zicht blijft houden op je werk. Ideaal voor lange werkdagen of ontspanning met je favoriete serie.

Draagbaar en stijlvol ontwerp voor onderweg

Of je nu thuis werkt of onderweg bent, de ASUS Vivobook X1504ZA-NJ1065W is je ideale metgezel. Met een gewicht van slechts 1,7 kg en een slank profiel van 17,9 mm, neem je deze laptop gemakkelijk overal mee naartoe. De “Quiet Blue” kleur geeft de laptop een moderne en stijlvolle uitstraling die perfect past bij iedere werk- of leefomgeving. Ondanks zijn lichte ontwerp biedt de laptop toch een robuuste ervaring dankzij de duurzame kunststof behuizing.

Blijf verbonden met de nieuwste technologie

Met de nieuwste Wi-Fi 6E (802.11ax) technologie blijf je altijd verbonden, waar je ook bent. Geniet van snellere en stabielere verbindingen, ideaal voor videovergaderingen, online samenwerking, of het streamen van je favoriete content. De laptop is ook uitgerust met Bluetooth 5.3, zodat je gemakkelijk draadloze apparaten kunt verbinden, zoals een muis, koptelefoon of printer.

Betrouwbare beveiliging en gebruiksgemak

Je gegevens zijn goed beschermd met de ASUS Vivobook X1504ZA-NJ1065W. Deze laptop beschikt over een Trusted Platform Module (TPM) en biedt wachtwoordbeveiliging voor zowel de BIOS als de gebruiker, zodat alleen jij toegang hebt tot je bestanden. Daarnaast zorgt de privacysluiter op de HD-camera ervoor dat je je geen zorgen hoeft te maken over je privacy tijdens videobellen. Het AZERTY-toetsenbord met numeriek blok maakt het typen comfortabel, zelfs tijdens lange sessies.

Weet je niet waar je moet beginnen?
We zijn er om je te helpen!

→ Spring binnen in onze winkel

Mail ons

→ Of maak een afspraak