We helpen je aan het ideale toestel.

Vragen?

Mail ons!

Zoeken

Acer Veriton Z2514G I5808 Pro All-in-one

De perfecte all-in-one pc voor professionele prestaties

  • Intel Core i5-12450H processor met 8 kernen en 4.4 GHz turbo snelheid
  • 23.8-inch Full HD LED-IPS-scherm met Acer BluelightShield-technologie
  • 512 GB SSD voor snelle opslag en soepele prestaties
  • Uitgebreide connectiviteit met USB-C, HDMI en Gigabit Ethernet
  • Geavanceerde beveiligingsfuncties met TPM 2.0 en Kensington-slot

715,00

Leverbaar binnen 3 à 5 werkdagen

Leverbaar binnen 3 à 5 werkdagen

Beschrijving

Krachtige all-in-one pc voor professioneel gebruik

De Acer Veriton Z2514G I5808 Pro All-in-One is een alles-in-één pc die speciaal is ontworpen voor professionals die behoefte hebben aan kracht, betrouwbaarheid en gemak in één compact apparaat. Met zijn strakke ontwerp en indrukwekkende specificaties biedt deze pc de perfecte balans tussen prestaties en gebruiksgemak, ideaal voor kantoren, werkruimtes en thuiswerkplekken.

Sterke prestaties voor veeleisende taken

Onder de motorkap van de Acer Veriton Z2514G zit een Intel Core i5-12450H processor van de 12e generatie met 8 kernen, waardoor multitasking en intensieve werklasten moeiteloos worden verwerkt. Met een kloksnelheid tot 4.4 GHz biedt deze processor de kracht die je nodig hebt voor complexe taken zoals videobewerking, data-analyse en meer. Daarnaast is de pc uitgerust met 8 GB DDR4 RAM, uitbreidbaar tot 64 GB, en een snelle 512 GB SSD die zorgt voor razendsnelle opstarttijden en soepele prestaties.

Indrukwekkende visuele ervaring

De Veriton Z2514G is voorzien van een 23.8-inch Full HD LED-IPS-scherm dat heldere en scherpe beelden levert met een resolutie van 1920 x 1080. Het scherm biedt een uitstekende kijkhoek van 178 graden, waardoor je vanuit elke hoek een perfect beeld hebt. Met functies zoals Acer BluelightShield-technologie en Flicker-Less-technologie worden je ogen beschermd, zelfs bij langdurig gebruik. Dit maakt deze pc perfect voor grafisch werk, het bekijken van media en dagelijkse computertaken.

Uitgebreide connectiviteit en beveiliging

Deze all-in-one pc beschikt over diverse aansluitmogelijkheden, waaronder USB 3.2 Gen 1 en Gen 2 poorten, een USB-C 3.2 Gen 2 poort, HDMI, en Gigabit Ethernet. Dit maakt het eenvoudig om al je randapparatuur aan te sluiten en snelle gegevensoverdracht te realiseren. De ingebouwde Intel UHD Graphics zorgen voor vloeiende weergaven, of je nu werkt met grafische toepassingen of multimedia consumeert. Bovendien is de pc uitgerust met geavanceerde beveiligingsfuncties zoals een discrete Trusted Platform Module (TPM 2.0) en een Kensington-beveiligingssleuf, waardoor je gegevens en hardware goed beschermd zijn.

Compact en stijlvol ontwerp

Met een gewicht van slechts 4.8 kg en een slank ontwerp van 3.73 cm diep, past de Acer Veriton Z2514G moeiteloos in elke werkruimte. Het strakke, minimalistische design zorgt ervoor dat deze all-in-one niet alleen functioneel is, maar er ook nog eens stijlvol uitziet. Of je nu werkt in een kantoor of thuis, deze pc is een elegante aanvulling op je werkplek.

Weet je niet waar je moet beginnen?
We zijn er om je te helpen!

→ Spring binnen in onze winkel

Mail ons

→ Of maak een afspraak