We helpen je aan het ideale toestel.

Vragen?

Mail ons!

Zoeken

HP EliteOne 840 G9

Alles-in-één pc met krachtige prestaties en geavanceerde beveiliging

  • Intel Core i5-14500 processor met 14 kernen en 16 GB DDR5 RAM
  • 23.8-inch Full HD IPS-scherm met antiglans en Low Blue Light
  • 512 GB NVMe SSD voor snelle opslag en toegang
  • Uitgebreide connectiviteit met USB-C, HDMI, en Wi-Fi 6E
  • Geavanceerde beveiliging met TPM 2.0 en HP Wolf Pro-beveiliging

1715,00

Leverbaar binnen 3 à 5 werkdagen

Leverbaar binnen 3 à 5 werkdagen

Beschrijving

Een krachtige all-in-one pc voor moderne professionals

De HP EliteOne 840 G9 is de ideale keuze voor professionals die een krachtige, betrouwbare en stijlvolle alles-in-één pc nodig hebben. Met zijn strakke ontwerp en indrukwekkende specificaties biedt deze pc alles wat je nodig hebt om productief te blijven, ongeacht de uitdaging. De combinatie van een Intel Core i5 (14e generatie) processor en 16 GB DDR5 RAM zorgt ervoor dat je moeiteloos kunt multitasken, zelfs met veeleisende applicaties.

Snel en betrouwbaar, dag in dag uit

De HP EliteOne 840 G9 is uitgerust met een Intel Core i5-14500 processor, die maar liefst 14 kernen heeft en een maximale turbo snelheid van 5 GHz kan bereiken. Of je nu werkt aan grote spreadsheets, videobewerking doet of intensief multitaskt, deze pc kan het allemaal aan zonder haperingen. De 512 GB NVMe SSD zorgt ervoor dat je bestanden snel toegankelijk zijn en dat opstarttijden tot een minimum worden beperkt, zodat je altijd snel aan de slag kunt.

Indrukwekkende beeldkwaliteit

Het 23.8-inch Full HD IPS-scherm biedt een heldere en levendige weergave, ideaal voor het bewerken van documenten, het bekijken van video’s of het houden van videoconferenties. Met functies zoals antiglans en Low Blue Light-technologie is dit scherm ontworpen om comfortabel te zijn voor je ogen, zelfs tijdens lange werksessies. Bovendien kun je het scherm in hoogte verstellen, kantelen en zelfs roteren, zodat je altijd de perfecte kijkhoek hebt.

Uitgebreide connectiviteit voor al je apparaten

De HP EliteOne 840 G9 biedt een breed scala aan aansluitmogelijkheden, waaronder USB-C 3.2 Gen 2×2, USB 3.2 Gen 1 en Gen 2 poorten, HDMI, DisplayPort, en Gigabit Ethernet. Dit maakt het eenvoudig om al je randapparatuur aan te sluiten, van externe opslag tot meerdere monitoren. Dankzij de ingebouwde Intel Wi-Fi 6E en Bluetooth 5.3 heb je ook draadloze connectiviteit van topklasse, wat zorgt voor snelle en stabiele netwerkverbindingen.

Veiligheid en duurzaamheid in één

De HP EliteOne 840 G9 komt met ingebouwde beveiligingsfuncties zoals de Trusted Platform Module (TPM 2.0) en HP Wolf Pro-beveiliging, waardoor je gegevens altijd beschermd zijn. De pc is ook voorzien van HP Tamper Lock, die je hardware beschermt tegen ongeoorloofde toegang. Bovendien voldoet deze pc aan de strenge normen van ENERGY STAR, wat betekent dat hij energie-efficiënt is en bijdraagt aan een duurzamere werkplek.

Weet je niet waar je moet beginnen?
We zijn er om je te helpen!

→ Spring binnen in onze winkel

Mail ons

→ Of maak een afspraak