We helpen je aan het ideale toestel.

Vragen?

Mail ons!

Zoeken

APPLE 13inch MacBook Air: M3 – Space Grey Azerty

Kracht en elegantie in één

  • Apple M3-chip met 8-core CPU en 8-core GPU voor krachtige prestaties
  • 13.6-inch Liquid Retina-scherm met True Tone-technologie
  • Uitgerust met Wi-Fi 6E en Bluetooth 5.3 voor naadloze connectiviteit
  • Tot 18 uur batterijduur voor een hele dag productiviteit
  • Gemaakt van duurzame, gerecyclede materialen

1299,00

Leverbaar binnen 3 à 5 werkdagen

Leverbaar binnen 3 à 5 werkdagen

Beschrijving

Slank design, krachtige prestaties

De APPLE 13inch MacBook Air in Space Grey combineert een elegant, slank ontwerp met krachtige prestaties, dankzij de nieuwe M3-chip. Deze laptop is perfect voor iedereen die onderweg productief wil blijven, zonder concessies te doen aan snelheid en efficiëntie. Met een 8-core CPU en een 8-core GPU levert de M3-chip voldoende vermogen om zelfs de meest veeleisende taken moeiteloos uit te voeren. Of je nu video’s bewerkt, grafisch werk doet of gewoon snel wilt multitasken, de MacBook Air biedt het allemaal in een compact formaat.

Verbluffende visuele en audioprestaties

De MacBook Air is voorzien van een 13.6-inch Liquid Retina-scherm dat beelden tot leven brengt. Met een resolutie van 2560 x 1664 pixels, een helderheid van 500 cd/m² en ondersteuning voor 1 miljard kleuren, ervaar je ongekende details en levendige kleuren. Of je nu films kijkt, foto’s bewerkt of presentaties maakt, het scherm past zich automatisch aan jouw omgeving aan dankzij de True Tone-technologie. Bovendien zorgt de Dolby Vision-ondersteuning voor een meeslepende kijkervaring.
Het geluid is net zo indrukwekkend als het beeld. De laptop is uitgerust met een 3-microfoonarray die zorgt voor heldere en scherpe geluidsopnames. Of je nu vergadert, opneemt of streamt, je stem komt altijd perfect over. De vier ingebouwde luidsprekers ondersteunen Dolby Atmos, waardoor je geniet van ruimtelijk geluid dat je helemaal onderdompelt in je favoriete muziek of films.

Efficiënte connectiviteit en lange batterijduur

Met de MacBook Air blijf je altijd verbonden, dankzij de geavanceerde draadloze technologieën zoals Wi-Fi 6E en Bluetooth 5.3. De laptop is voorzien van twee USB4/Thunderbolt 3-poorten, waarmee je razendsnel gegevens kunt overdragen, externe schermen kunt aansluiten en zelfs je apparaat kunt opladen. Dit maakt de MacBook Air niet alleen veelzijdig, maar ook ideaal voor dagelijks gebruik, of je nu thuis, op kantoor of onderweg bent.
Met een batterijduur tot 18 uur hoef je je geen zorgen te maken over opladen tijdens je werkdag. Of je nu video’s bekijkt of het web doorzoekt, deze laptop blijft de hele dag door presteren. Dit maakt de MacBook Air tot een betrouwbare partner voor zowel werk als ontspanning.

Milieuvriendelijk en duurzaam

Apple zet met deze MacBook Air opnieuw een stap in de richting van duurzaamheid. De laptop is gemaakt van 50% gerecycled materiaal, en bevat 99% hergebruikte zeldzame aardmetalen. Het ontwerp is bovendien BFR/PVC-vrij en zonder kwik, wat het een milieuvriendelijke keuze maakt. Met een koolstofvoetafdruk van slechts 135 kg CO2-uitstoot draag je bij aan een betere wereld, zonder in te leveren op prestaties.

Weet je niet waar je moet beginnen?
We zijn er om je te helpen!

→ Spring binnen in onze winkel

Mail ons

→ Of maak een afspraak