We helpen je aan het ideale toestel.

Vragen?

Mail ons!

Zoeken

APPLE 13inch MacBook Air: Midnight Azerty

Compact design, grote prestaties

  • Slank en licht ontwerp, gemakkelijk mee te nemen
  • 13.6-inch Liquid Retina-scherm voor levendige kleuren
  • Krachtige M3 chip met 8-core CPU en 10-core GPU
  • Tot 18 uur batterijduur, ideaal voor onderweg
  • Magic Keyboard met Touch ID voor extra veiligheid
  • Gemaakt met gerecyclede materialen, milieuvriendelijk ontwerp

1710,00

Leverbaar binnen 3 à 5 werkdagen

Leverbaar binnen 3 à 5 werkdagen

Beschrijving

Stijlvol, krachtig en milieubewust

De APPLE 13inch MacBook Air in de kleur Midnight combineert elegantie met indrukwekkende prestaties. Met een dikte van slechts 1,13 cm en een gewicht van 1,24 kg is dit notebook ontworpen om je overal mee naartoe te nemen. De strakke aluminium behuizing, afgewerkt in een diepe nachtzwart tint, maakt niet alleen een visuele indruk, maar is ook gemaakt van 50% gerecycled materiaal. Zo maak je met deze MacBook Air niet alleen een stijlvolle keuze, maar ook een duurzame.

Indrukwekkende visuele ervaring

Het 13.6-inch Liquid Retina-scherm van de MacBook Air is een ware traktatie voor je ogen. Met een resolutie van 2560 x 1664 pixels, een helderheid van 500 cd/m² en ondersteuning voor 1 miljard kleuren, komen je favoriete films, foto’s en websites tot leven. De True Tone-technologie past zich automatisch aan je omgeving aan, zodat de kleuren altijd natuurlijk en levendig overkomen. Bovendien zorgt de P3 Wide Color Gamut voor een breed scala aan kleuren, wat je kijkervaring nog meeslepender maakt.

Krachtige prestaties voor elke taak

Of je nu video’s bewerkt, aan complexe projecten werkt of gewoon lekker surft, de M3 chip met 8-core CPU en 10-core GPU in deze MacBook Air zorgt voor razendsnelle prestaties. Met 16 GB verenigd geheugen en een 512 GB SSD start je apps in een oogwenk op en kun je probleemloos multitasken. De 16-core Neural Engine is een extra troef, ideaal voor taken die gebruikmaken van AI en machine learning.

Verbluffende audio- en videokwaliteit

De MacBook Air biedt niet alleen visuele pracht, maar ook een indrukwekkende audio-ervaring. Met vier luidsprekers die Dolby Atmos ondersteunen en een 3-microfoonarray, geniet je van helder geluid, of je nu aan het bellen bent, muziek luistert of films kijkt. De FaceTime HD-camera zorgt ervoor dat je er altijd scherp uitziet tijdens videogesprekken, terwijl de geavanceerde afbeeldingsignaalprocessor (ISP) de beeldkwaliteit verder verbetert.

Verbonden en veilig

Met Wi-Fi 6E en Bluetooth 5.3 ben je altijd verbonden, waar je ook bent. De MacBook Air is uitgerust met twee USB4/Thunderbolt 3/DisplayPort-interfaces, wat zorgt voor een snelle en betrouwbare gegevensoverdracht. Het Magic Keyboard met Touch ID biedt niet alleen een comfortabele typervaring, maar zorgt er ook voor dat je gegevens veilig zijn. De vingerafdrukscanner maakt inloggen snel en eenvoudig.

Duurzaam ontwerp, lange batterijduur

Met een batterijduur tot 18 uur kun je de hele dag doorwerken zonder dat je een stopcontact nodig hebt. Dit maakt de MacBook Air ideaal voor lange dagen op kantoor of onderweg. Bovendien draagt de MacBook Air het ENERGY STAR-certificaat, wat betekent dat hij energiezuinig is en minder impact heeft op het milieu.

Weet je niet waar je moet beginnen?
We zijn er om je te helpen!

→ Spring binnen in onze winkel

Mail ons

→ Of maak een afspraak