We helpen je aan het ideale toestel.

Vragen?

Mail ons!

Zoeken

HP EliteBook 660 G11 Notebook

Ervaar de perfecte balans tussen kracht en beveiliging

  • Krachtige Intel Core Ultra 5 processor met 12 kernen
  • 16 GB DDR5 RAM, uitbreidbaar tot 64 GB
  • 512 GB SSD PCIe-opslag voor snelle prestaties
  • 16-inch WUXGA IPS-scherm met 100% sRGB kleurengamma
  • Geavanceerde beveiligingsfuncties zoals TPM 2.0 en vingerafdruklezer
  • HP Wolf Pro-beveiligingseditie voor optimale bescherming
  • Uitgebreide connectiviteit met USB4, HDMI en meer
  • ENERGY STAR-gecertificeerd en gemaakt van gerecyclede materialen
  • 2 x USB4 (supports Thunderbolt 4, DisplayPort 1.4 Alt Mode) (Power Delivery)
  • USB 3.2 Gen 1 (opladen)
  • USB 3.2 Gen 1 (voorzien van stroom)

1445,00

Leverbaar binnen 3 à 5 werkdagen

Leverbaar binnen 3 à 5 werkdagen

Beschrijving

Ongelooflijke prestaties en beveiliging in een slanke vorm

De HP EliteBook 660 G11 Notebook biedt een ongeëvenaarde combinatie van kracht, veelzijdigheid en beveiliging, verpakt in een strak en stijlvol ontwerp. Dit notebook is ideaal voor zowel professionals als studenten die op zoek zijn naar betrouwbare prestaties en geavanceerde beveiligingsfuncties.

Krachtige prestaties voor iedere taak

Met een Intel Core Ultra 5 (Series 1) 125U processor en 12 kernen, biedt de HP EliteBook 660 G11 indrukwekkende snelheid en efficiëntie. Of je nu complexe taken uitvoert of multitaskt, met een maximale turbosnelheid van 4.3 GHz en 16 GB DDR5 RAM kan deze laptop alles aan. Bovendien ondersteunt het notebook maximaal 64 GB RAM, waardoor je toekomstige upgrades eenvoudig kunt uitvoeren.

Uitstekende opslag en connectiviteit

De notebook is uitgerust met een snelle 512 GB SSD PCIe-opslag, wat zorgt voor razendsnelle opstarttijden en toegang tot je bestanden. Met diverse aansluitingen zoals USB4 (ondersteunt Thunderbolt 4), USB 3.2, HDMI, en een combostekker voor koptelefoon/microfoon, ben je altijd voorbereid op elke situatie. De Intel Wi-Fi 6E en Bluetooth 5.3 garanderen bovendien een betrouwbare en snelle draadloze verbinding.

Veiligheid en betrouwbaarheid voorop

Met de HP Wolf Pro-beveiligingseditie en functies zoals de Trusted Platform Module (TPM 2.0) Security Chip en een vingerafdruklezer, biedt de HP EliteBook 660 G11 ongeëvenaarde beveiliging. De notebook is ook voorzien van een veiligheidsslotgleuf voor extra diefstalbeveiliging en heeft een chassis met anti-inbraaksensor. De meegeleverde HP 65 W USB-C-wisselstroomadapter zorgt ervoor dat je altijd snel kunt opladen.

Schitterende beeldkwaliteit en duurzaamheid

Het 16-inch IPS-scherm met een resolutie van 1920 x 1200 (WUXGA) biedt heldere en scherpe beelden met een kleurengamma van 100% sRGB. De Low Blue Light-technologie vermindert oogvermoeidheid bij langdurig gebruik. Daarnaast is de notebook ENERGY STAR-gecertificeerd en gemaakt van gerecyclede materialen, wat bijdraagt aan een duurzame toekomst.

Gebruiksvriendelijke software en ondersteuning

De HP EliteBook 660 G11 wordt geleverd met een reeks handige software zoals HP Support Assistant, HP Power Manager, en HP Sure Click. Deze tools helpen je om je notebook optimaal te benutten en te onderhouden. Met een beperkte garantie van 1 jaar op onderdelen en werkuren, biedt HP ook uitstekende ondersteuning en service.

Weet je niet waar je moet beginnen?
We zijn er om je te helpen!

→ Spring binnen in onze winkel

Mail ons

→ Of maak een afspraak