We helpen je aan het ideale toestel.

Vragen?

Mail ons!

Zoeken

HP ProBook 455 G9 Notebook

Maximale productiviteit met geavanceerde beveiligingsfuncties

  • Krachtige AMD Ryzen 5 5625U processor voor snelle prestaties
  • 16 GB DDR4 RAM, uitbreidbaar tot 32 GB
  • 15.6″ Full HD IPS-display voor scherpe en heldere beelden
  • Uitgebreide beveiligingsfuncties, inclusief vingerafdruklezer en TPM 2.0
  • Licht en draagbaar ontwerp, ideaal voor onderweg
  • Veelzijdige connectiviteit met Wi-Fi 6, Bluetooth 5.2, en diverse poorten
  • Voorgeïnstalleerde software voor verhoogde productiviteit
  • 2 jaar HP Return To Depot Hardware Support inbegrepen
  • USB-C 3.2 Gen 2 (supports DisplayPort 1.4 Alt Mode) (Power Delivery)
  • 3 x USB 3.2 Gen 1

799,00

Leverbaar binnen 3 à 5 werkdagen

Leverbaar binnen 3 à 5 werkdagen

Beschrijving

Krachtige prestaties voor professionals

De HP ProBook 455 G9 Notebook is ontworpen om te voldoen aan de eisen van de moderne professional. Met zijn AMD Ryzen 5 5625U processor en 16 GB DDR4 RAM, biedt deze laptop voldoende kracht en snelheid om zelfs de meest veeleisende taken soepel en efficiënt uit te voeren. De combinatie van een krachtige processor en voldoende geheugen zorgt ervoor dat multitasking moeiteloos verloopt, wat ideaal is voor degenen die meerdere applicaties tegelijk willen gebruiken zonder prestatieverlies.

Veiligheid en beveiliging als prioriteit

Beveiliging is een belangrijk aspect van de HP ProBook 455 G9. Uitgerust met een Trusted Platform Module (TPM 2.0) Security Chip en een vingerafdruklezer, biedt deze notebook uitgebreide beveiligingsfuncties om jouw gegevens te beschermen. De Kensington-nano-beveiligingssleuf zorgt voor extra diefstalbeveiliging, terwijl de HP Wolf Pro-beveiligingseditie een jaar lang geavanceerde softwarebescherming biedt.

Uitstekende beeldkwaliteit en connectiviteit

De 15.6″ Full HD IPS display met een resolutie van 1920 x 1080 zorgt voor heldere en scherpe beelden. De anti-glans en ultra brede kijkhoek eigenschappen maken het comfortabel om lange uren te werken zonder vermoeide ogen. Voor connectiviteit biedt deze laptop opties zoals Gigabit Ethernet, Wi-Fi 6 (802.11ax), en Bluetooth 5.2, wat snelle en betrouwbare netwerkverbindingen garandeert. Diverse aansluitmogelijkheden, waaronder USB-C 3.2, USB 3.2 Gen 1, HDMI, en een gecombineerde koptelefoon/microfoon-aansluiting, maken het eenvoudig om externe apparaten aan te sluiten.

Licht en draagbaar ontwerp

Met een gewicht van slechts 1.74 kg en een dikte van 1.99 cm, is de HP ProBook 455 G9 licht en draagbaar, perfect voor professionals die vaak onderweg zijn. De stevige behuizing en het morsbestendige toetsenbord zorgen ervoor dat deze laptop bestand is tegen de dagelijkse uitdagingen van een dynamische werkomgeving. De lange batterijduur, ondersteund door een 3-cels lithium-polymeer batterij van 42.75 Wh, zorgt ervoor dat je de hele dag productief kunt blijven zonder constant op zoek te moeten naar een stopcontact.

Gebruikersvriendelijke software en ondersteuning

De HP ProBook 455 G9 wordt geleverd met een breed scala aan voorgeïnstalleerde software die de productiviteit verhoogt en het beheer van de laptop vereenvoudigt. Van HP Support Assistant tot HP Sure Click en HP BIOSphere Gen 6, deze tools zorgen ervoor dat jouw laptop altijd optimaal presteert. Bovendien biedt de bundel met HP 2 years Return To Depot Hardware Support for Notebooks extra gemoedsrust.

Weet je niet waar je moet beginnen?
We zijn er om je te helpen!

→ Spring binnen in onze winkel

Mail ons

→ Of maak een afspraak